A MIKRON SZR üzletpolitikájának javítása érdekében üzleti stratégiáját több fontos szempontból az ország, a régió és a világ jelenlegi piaci trendjeihez igazítja. Az üzemi munkaüzemek biztonsága és műszaki szabványosítása a munka terjedelmének és jellegének, valamint a piaci követelményeknek megfelelően annak érdekében, hogy az üzemeinkből kilépő végtermék megfeleljen az országos és külföldi üzleti partnereink szigorú és magas követelményeinek és kritériumainak. Következésképpen üzletpolitikánk abban mutatkozik meg, hogy gondosan meghallgatjuk szolgáltatásaink felhasználóinak igényeit, innovatívan és kreatívan, szakmai konzultációikkal a javaslatokra és megoldásokra mutatunk rá.

Gyártási megrendeléseket végezhetünk minta, műszaki rajz és innovatív 3D rajz alapján, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek a legyártott termékekkel. Többek között 5 különböző hosszúságú univerzális esztergapadon gyártunk; 4 különböző méretű univerzális marógép; CNC eszterga EEN 400; CNC eszterga Cormak 300 2019 évjárat; CNC megmunkáló központ Cormak MILL 500 2020 évjárat; CNC MAHO 500W-os marógép; nagy szalagfűrész; megfelelő kísérő eszközök, valamint a szükséges technikai felszerelések állnak a rendelkezésünkre. A munkavállalók folyamatos szakmai továbbképzése, a világ trendjeinek, az üzleti folyamatok hazai és uniós jogszabályainak oktatása és nyomon követése, részvétel nemzetközi vásárokon, konferenciákon, üzleti fórumokon, tapasztalatcsere a regionális partnerekkel és kereskedelmi kamarákkal, a szakmai internetes kiadványok figyelemmel kísérése is kiemelt szerepet kap a vállalkozás életében.

Az üzleti folyamatok EU-előírásokkal való összehangolása érdekében a MIKRON SZR oktatót alkalmazott a Lukijan Musicki Temerin Gépipari Gimnázium tanulóinak oktatására, akik az iskolai program egy részét a német rendszerhez nagyon közel álló duális szakmai képzésen keresztül sajátítják el. Jelenleg 4 diák vesz részt a duális oktatási programban, és az önkormányzat iskolarendszerével együttműködve tervezzük ennek a számnak a jelentős növelését.